Sve što se niste usudili napraviti na Internetu, a oduvijek ste željeli

Kreiranje on-line strategije, produkcija internetskih stranica i portala na hrvatskom i stranim jezicima

Što radimo

Sagradit ćemo vam kućicu na internetu po vašoj mjeri,
pozvati hrpu prijatelja i napraviti najbolji tulum u povijesti.

Što radimo

Internetske stranice

Ne treba svakom portal. Predstaviti svoja postignuća jednako učinkovito možete i u skromnijoj i manje zahtjevnoj varijanti stranica ili bloga. No, i tu ima dovoljno posla da ga je bolje prepustiti iskusnijoj ekipi poput nas.

Web portali

Od malih, zgodnih i zabavnih do portala s većim ambicijama. Napravili smo Metro portal, pa vi odsurfajte do njega i pogledajte što sve može. Partneri iz Origamija stoje nam na raspolaganju s najboljim CMS-om koji smo imali prilike isprobati (a isprobali smo ih puno) , ubacit ćemo i webshop po potrebi, a dizajn je uvijek funkcionalan i oku ugodan.

Društvene mreže

Kažu da svi trebaju biti tamo ... Facebook, Twitter, YouTube donose posjete, zainteresirane kupce i za vas odrađuju dobar dio posla – u idealnom svijetu. Realnost je, najčešće, bitno sivlja – aplikacija za Face kasni bar mjesec dana, onda malo radi malo ne, lajkera ima pet puta manje nego što bi ih trebalo biti, a i oni koji dođu nisu pretjerano zainteresirani za interakciju s vama. Kako onda ipak biti društven i pritom zaraditi? Odgovor je, naravno, jednostavan – pitajte nas što i kako.

Facebook – napravit ćemo vam stranicu koja će na najbolji način prikazati tko ste i što radite, izraditi landing page i tabove koji će zadržati posjetitelje, napraviti aplikacije za zabavu, nagradne igre ili ozbiljne stvari, upravljati stranicom i promovirati je, komunicirati s vašim fanovima i prijateljima – jednom riječju, sve što treba kako bi stranica ispunila svoju funkciju.

Twitter – twitteraša je sve više, imaju svoj jezik, zahtjevni su i nije ih lako pridobiti ... S dobrim profilom i dobrim tweetovima, sve je moguće ... Izradit ćemo stranicu profila, predložiti strategiju i upravljati profilom za vas

YouTube – nepregledni ocean videa sjajno je mjesto za one koji znaju što žele ... Sredit ćemo vam profil, sugerirati sadržaje, neke i napraviti, promovirati na pravi način i povezati s ostalim profilima kako biste bili društveniji :)