Sve što se niste usudili napraviti na Internetu, a oduvijek ste željeli

Kreiranje on-line strategije, produkcija internetskih stranica i portala na hrvatskom i stranim jezicima

PR&SEO

Ako biste i vi htjeli biti različiti od drugih, uvijek prvi i vidljivi
svima, nema razloga da to ne napravimo za vas.

PR&SEO

PR je vrlo moćan

Dosta vam je tekstova za koje ste sigurni da biste ih sami napisali bolje i jasnije, idu vam na živce silne podebljane riječi u kurzivu? Ne znate što je zapravo važno u tom tekstu koji je napisan o vama i kakve svrhe ima? Mi jako dobro znamo kako zapakirati i najnevjerojatniji proizvod u neku priču koja će se svidjeti ... pa gotovo svima koji je pročitaju. Napisat ćemo promotivne tekstove o vama, složiti ih u zgodne priče, raširiti po webu i privući ciljanu publiku. Zvuči nemoguće? Jest ako pišete zato što morate i važno vam je samo da to pošaljete na što veći broj adresa. Mi ćemo se potruditi da priča bude toliko dobra da je svi požele objaviti i tako vam donijeti više posjetitelja.

SEO - Search Engine Optimization

Pitate se kako se na naći na prvoj stranici pretrage na Googleu? Baš svi bi željeli biti tamo, no znamo koliko ih stane na tu jednu jedinu stranicu. Ako mislite da je to vaše prirodno stanište, obratite se nama, napravit ćemo sve što znamo da vas tamo i smjestimo u razumnom vremenu. Stoga, ne brinite se i povjerite svoju optimizaciju nama.

Želite li da za vaše stranice baš svi znaju?

Produkcijski smo tim koji stoji iza Metro-portala i još nekoliko projekata u pripremi. U prijateljskim i/ili partnerskim smo odnosima s još nekoliko uglednih hrvatskih portala. Pitate li se što bi to trebalo značiti za vaš vlastiti projekt? To znači da osim klasičnog banner oglašavanja i sofisticiranijeg PR-a u obliku sponzorskih članaka, možemo vaš portal ili stranice učiniti Googleu zanimljivijim koristeći dodatne SEO trikove koji će pomoći vašem ranku (tj. ugledu po Googleovim kriterijima) i tako vas na tražilici smjestiti na mjesta pri samom vrhu.