Sve što se niste usudili napraviti na Internetu, a oduvijek ste željeli

Kreiranje on-line strategije, produkcija internetskih stranica i portala na hrvatskom i stranim jezicima

Butler CMS

Uvijek ste željeli imati nekoga tko će na vaš mig napraviti
sve što želite? Butler je tu za vas

Butler CMS

Naši partneri iz Origamija napravili su jedan od najboljih sustava za upravljanje internet stranicama – Butler CMG. Od jednostavnih stranica do zahtjevnih portala ili webshopova, Butler je jednostavno i učinkovito rješenje za sve vaše potrebe. Izvanredno je jednostavan za unos velikih količina tekstova i slika pa je tako, na primjer, idealan za prenošenje časopisa na internet. Naime, prosječno opremljen članak s dvije-tri fotografije, moći ćete prenijeti na internet za petnaestak sekundi. Po implementaciji sustava, organizirat ćemo obuku i naučiti sve one koji će pisati za vaš portal kako se koristi Butler te kako učinkovito pisati za internet.

Modularna struktura

Modularna struktura sustava omogućuje da krenete skromno, u skladu s mogućnostima, i kako se posao razvija dodajete nove module i funkcionalnosti bez komplikacija. Multimedija, newsletteri, community, forum, upravljanje svojim registriranim korisnicima i integracija socijalnih mreža u portal nikad nisu bili lakši. Korisničko sučelje je intuitivno i brzo, upravljanje sadržajem može brzo savladati i osoba koja do sada nije nikad ništa slično radila, a atraktivan izgled stranica predstavlja dodatan poticaj vašim čitateljima da se vraćaju i dijele sadržaje s prijateljima.

Izvandredna optimizacija

Izvrsno optimiziran za tražilice, Butler će pomoći vašim nastojanjima da dobijete potrebnu vidljivost na internetu, jer nije dovoljno samo objaviti nešto da bi ljudi to pročitali, treba se nametnuti kao važan igrač za ključne riječi koje vas zanimaju. Ukratko, Butler radi upravo ono što njegovo ime i znači.